villatesta-loader
scroll down Fel 9A939661-87B9-4BC2-BB44-DE5E00D09509 Created with sketchtool. arrow-icon
Caesar-giardini-destinazioni-gres-porcellanato-20-mm

Padlólapok és csempék

Caesar AExtra20

Caesar-giardini-destinazioni-gres-porcellanato-20-mm

A Caesar AExtra20 padlólapok egyrészes porcelán cseréplapokból állnak, amelyek kültéri használatra kiválóan alkalmasak. Tökéletes négyzet alakúak és 20 mm vastagságúak, valamint alkalmazkodva mindenfajta igényekhez különböző méretekben kaphatók, csúszásgátló bevonattal- ami jellemzően fontos és előfeltétel a kültéri burkolatokkal kapcsolatban.

Méretei:

- 120x120 I 120x60 I 120x30

- 90x90 I 90x60 I 90x45

- 80x80 I 60x60


A kültéri Caesar porcelán kőpadlók kiváló ellenálló képességüknek és a különböző alkalmazási lehetőségeinek köszönhetően ideális megoldást nyújtanak minden típusú kültéri burkolat megoldásához. A széles színválaszték és a díszítőelemek széles skálája lehetővé teszi, hogy ezen porcelán padlólapok minden tervezési stílusnak és elképzelésnek megfeleljenek.


Alkalmazási területei:

- zúzott kövön / ragasztóhabarcsba / tárcsákon beltéren / tárcsákon kültéren / fűben

Az extra vastagságú Aextra20 porcelán kollekciót úgy tervezték, hogy jelentősen kibővítse a külső megjelenés horizontját. A kertek, úszómedencék és kereskedelmi terek ideális helyszínekké válnak, hogy formát és tartalmat adjanak a legszélesebb körű tervezési ötleteknek, és olyan eredeti megoldásokat valósíthassanak meg, amelyek fokozzák a szabadtéri élet emelkedett hangulatát. Az Aextra20 az a választás, amely a leginkább magasztalja a kültéri tervezés magas fokát, túllép a határokon és a személyes stílus teljes skáláját kínálja.

5 effektus, amelyek minden projekthez megfelelő hangulatot teremtenek, a személyes ízlésnek megfelelően és teljes összhangban a környezettel:

- kő / ásvány (kvarc) / beton / fa / fém


A stílus nem ismer határokat!

Termékeinket élőben tekintheti meg pozsonyi, kassai és komáromi bemutatótermeinkben.

Kérjen indikatív árajánlatot

Termék videó

play-icon
Tetőcserepek | Gres porcelán padlólapok | Díszítő elemek | Padlólapok és csempék
close-icon
Kérjen indikatív árajánlatot
parent_elem.bigImage.one().title